Кои се придобивките и недостатоците на Pod Systems

2022-03-20

Предности на Pod Systems

Најголемата придобивка од системите за испарување на лопатки е нивната едноставност. За да го одржувате системот за подлоги, сè што треба да направите е да го одржувате уредот наполнет, да го чувате уредот наполнет со е-течност и повремено да го менувате серпентина или подлогата. За разлика од резервоарот за испарување - кој обично бара од вас да го расклопите целиот резервоар за да го замените серпентина - замената на серпентина со систем за мешунки е многу почиста и поедноставна.

Од сите различни типови на уреди за испарување, системите за подлоги се оние кои се најоптимизирани за да обезбедат најдобри можни перформанси со е-течноста со никотинска сол. Кога користите систем за мешунки, можете да очекувате дека уредот ќе ви ги даде истите карактеристики на тесниот проток на воздух - и истиот задоволувачки удар во грлото - како цигара.

Недостатоци на Pod Systems

Главниот недостаток на системите за испарување на мешунките е тоа што тие се сопственички и работат само со мешунките произведени за нив. Некои системи за подлоги може да ви дадат малку флексибилност нудејќи повеќе опции за намотки што ви овозможуваат да го промените вашето искуство со испарување. Меѓутоа, системот за подлоги нема да работи со подлоги или резервоари од трета страна.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy